Hejdå pt. 2

Hej på er vänner! Idag är en stor dag. Idag är förnyelsens, glädjens och äventyrets dag.
För just idag så startar jag och min bästa vän Alice en blogg tillsammans. Och det är nu där som jag kommer blogga som mest, om det går bra. Se nu inte detta som en ny flytt, utan mer som ett nytt projekt!
 
(Plus att det blir dubbelt så roligt med dubbelt så många bloggare.) Så klicka er in på http://ochviba.blogg.se/! Seså, iväg med er!


New york del fyra (Central park & islatte)

Här kommer mer från New York, mest för att jag lovade Julia när vi sprang på varann på stan. 
Gjorde oss i ordning och jag hade mina svarta levi's, inköpta dagen innan. Åt Amerikanska pannkakor till frukost, gott var det!

Begav oss mot central park. Det var fullkomligt magiskt, med träd som bildade ett tak över stigarna och alla skyskrapor som reste sig över allting. 

Åt gyros, islatte och kakor i solen!Var ledsna vid strawberry fields. Gick på Museum of Natural History ett slag, och gick sen till MoMa och deras shop hehe. 

 
Åt mexikanskt till middag. 
Det var allt för denna gång fans, puss!En torsdag i juli

Okej jag kan inte sluta blogga haha. Men! Tänker fortsätta tillfredsställa er mentalt med inlägg på ett villkor, att jag får blogga när jag känner för det och inte känna någon press på "dagliga inlägg" eller liknande. Capishe? Ok! Dessa bilder är från i torsdags när jag och Alice lekte lite. 
 
Först köpte Alice en engångskamera och sedan begav vi oss till Igor för att testa italiensk glass. Hehe. (Där har ni bättre färgbild på T-shirten!) Ja, jag måste verkligen skaffa mig en bra systemkamera. 
Sen gick vi på Jesus-tändare-jakt men hittade inga.Så vi hem till mig och lyssnade på good shoes istället. (Vill också vara brun!!!!)

 
Alla bilder från Alice blogg, här. 
 

Egoboost i photobooth

Idag ger jag er en photobooth bomb för denna blogg handlar om mig och ljuset var mysigt. Känner mig allmänt swag i mina nya klotrunda brillor och min fina t-shirt från Agneta's books & things i NY. (Tröjan är egentligen lila men det mysiga ljuset förstör. Äh, man kan inte få att här i livet.)
 
See ya fuckerrrs!

Hejdå!

Tjena fans. Det är så att jag känner noll sug för bloggning just nu, ingen inspiration alls och erat intresse verkar lika lågt som mitt. Därför tar jag nu en paus och bloggar möjligtvis dom få gångerna jag vill. Kanske kommer tillbaka på banan någon gång, men just nu är allt rätt spaceat, och då väljer jag att lägga bloggen åt sidan. Vi kanske ses någon gång! Pusselipuss. 
 

Hemma igen

Hej på er mina fina!
Kom precis hem, efter tre dagar på resande fot. Jag har suttit i en bil i oberäkneliga timmar, åkt över till Helsingör a.k.a. Danmark, hälsat på katter på en bondgård, besökt några olika städer i Sverige och ätit världens äckligaste curry-hamburgare. Här får ni några bilder, mest från Danmark. 

 

RSS 2.0
Hej fans! Välkommen till JMB, som drivs av mig. Jag heter Julia och är 15 år. Bosatt i Västerås.