Senaste via Instagram

Hej på er alla beundransvärda människor som klamrar sig fast vid hoppet om att jag en gång ska publicera ett nytt inlägg. Dagen är kommen! Kärlek triumferar! Kristus är född åt oss i Bethlehem! Hälsad av änglar, väntad av all världen! O kom låt oss tillbedja vår herre och gud!!!!!!
 
En är väl fryxfrälst. Jo, tack vare Fryxellska skolans musikklasser är vi på Fryx hjärntvättade med alla jullåtar och psalmer du kan tänka dig. Men det var inte det jag kom för att säga idag. Jag kom för att be om er förlåtelse och välsignelse (oj vad kristet allt blev, jag som är ateist och grejer), för jag inte bloggat på vad som känns som åratal. Till min ursäkt har jag faktiskt att jag försökt otaliga gånger! Men blogg.se's app förstör igen för oss, mina kära. Så nu tänker jag att vi ska ta igen de förlorade inläggen med en instagram-bomb, eller vad säger ni?
 
Frukosten jag bloggade om förut, efter min springtur ni vet?
Här är bilderna som skulle varit med där. 


Drack mycket Kaffe från Espresso house och var tvungen att gå fullt påklädd p.g.a. vädret.Lagade brunch varje morgon, oftast bestående av ägg, bacon, bröd och frukt. Gick till Lögarängen hela tiden och hängde där med massor av fina vänner.Sov över hos Henrik med Johannes, Marcus och Frida. Och Henrik så klart! Träffade folk innan och åt kebab och pizza. Gänget på bild 1 och jag och Johannes på bild 2, ungefär 4 på morgonen haha.
 


Hängde med Madeleine och Angelica. Gick på promenad runt Fryx vid tio och mös på en nöd utrymnings-balkong, åt McDonald's, kollade på Wanted, åt kalaspuffar och sov hos Madde. Eller, Madde sov mest och vi lyssnade på hennes snarkningar. Vaknade runt 11 och gick ner på stan för att köpa sallad. Satte oss i Vasaparken och njöt en stund, sen tog jag cykeln hem. Älskar första bilden för den påminner mig så himla mycket om Central park!Sista bilderna är från igår, på Sätra brunn där vi (läs Mamma, Pappa, jag) firade midsommar. Det är så himla fint där. Gjorde en krans för första gången och den blev ju rätt så bra!

 
Och det var allt för denna gång älskade, ses snart!
 

Kommentarer
Anonym säger:

Åh. Du verkar ha så många bra vänner och ett sånt roligt liv! Du gör något på dagarna liksom, är nedrigt avundsjuk...

Svar: kanske ser ut så, men vissa dagar alltså... Det är bara att ge sig ut och vara social!
Julia Mathilda (Bengan)

2012-07-06 / 23:02:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Hej fans! Välkommen till JMB, som drivs av mig. Jag heter Julia och är 15 år. Bosatt i Västerås.

Finns också på:
Instagram: _bengan
Mail: Julia@hysteria.se

RSS 2.0