New York del tre (bagles, frihetsgudinnan & chinatown)

Hej finfans! Och hej alla nya läsare! Såg att statistiken gått upp en bit så hej på er.
För er som inte vet så var jag i New York för ett tag sen. Och just nu håller jag på att blogga om dagarna jag spenderade där, en dag i varje inlägg. Just so you know! Just nu är vi på dag tre. Resten av inläggen hittar ni antingen lite längre ner eller under kategorin New York 2012 i menyn.

Började dagen med creamcheese-bagles och kaffe utanför winter garden.
Tog tunnelbanan till Manhattans sydligaste spets för att åka båt båt båt.

(Hahaha, far min är luscious)Väntade på båten i en halvtimme ungefär.Båten hette John F. Kennedy. Det var lite kul tyckte vi,
eftersom flygplatsen vi landade på hette samma sak.

Hamnade på land igen och började gå uppåt!Details 17/5, bältet är gammalt, byxorna från H&M och t-shirten från weekday.Gick lite på wall street.Kollade på poserande turister!Gick runt Ground zero och blev lite ledsna. Man fick dock inte gå in, men det var nog bra ändå.
Annars skulle det blivigt så himla deppigt.Gick förbi Dunkin' Doughnuts och gick lite off-side för att leta efter chinatown. Tänkte ett tag att men här kan det väl inte ligga, man borde ju märka när chinatown börjar liksom? Och det gjorde man. När vi svängde av på en gata så sa det bara BAM och sen vimlade det av asiater, fasaderna var täckta med kinesiska och fiskhandlare stod lite var stans. Det var så himla mysigt.

Köpte en såndär klassisk kinakatt som vinkar med armen i en gullig shop där affärsbiträdet sa bi ol smol? (big or small) och batteliiiiiii! Batteliiiii! (battierier)när jag skulle betala. Gick till tasty dumpling, som skulle ha New Yorks godaste dumpligs enligt alla. Köpte med och satte oss i en liten park där asiatiska pensionärer spelade mahjong.Pappa ser så himla busig ut på denna bild!Gick igenom Little Italy mot broadway för att köpa vans.Köpte vans. Hehe.(Gick hem till hotellet och masserade ömma fötter.)

Trackback
RSS 2.0
Hej fans! Välkommen till JMB, som drivs av mig. Jag heter Julia och är 15 år. Bosatt i Västerås.

Finns också på:
Instagram: _bengan
Mail: Julia@hysteria.se

RSS 2.0