New York del ett (flyg, Pret A Manger & sömnbrist)

Eftersom alla mina läsare är överens om att alternativ 1, (läs här), så gör vi nog så. Och eftersom det är många bilder och mycket plugg de kommande veckorna så får ni helt enkelt vänta på inläggen.

Fixar ihop en liten New York kategori som ni kan klicka er in på via menyn! Hur låter det? Nåväl. Vi börjar såklart from the top, dag 1. Eller resedagen. Eller resedagarna rättare sagt, åkte ju mot klockan.

Var så swag i min mysoutfit, tvungen att dokumentera.
Packade klart det sista.
Favvoringarna på!
Kysste Alice förväl via sms.
Sen slutade jag ta kort ett tag. Hur som helst så hamnade vi på arlanda, tog flyget till London och hamnade på London stansted och åt på mitt absolut bästa matställe i hela världen. Pret A Manger!
Sen gick vi mot stålfågeln som skulle ta oss till New York. Den var så himla fin.
Planet var helt sjukt stort inuti. Som en biosalong. Galet.
Med stolar som var riktigt feta och hade skärmar.
Haha alltså denna bild. Tog den typ fyra på morgonen i Svensk tid, hade inte kunnat sova något över huvud taget. Var så trött och hungrig att jag ville kräkas.
Fick pizza vid sju ungefär. Var överlycklig. Pizzan var det godaste jag ätit, fast det var nog bara så för jag var hungrig. Ville kyssa pizzan men åt den istället. (kändes mer relevant.)
Här tar bildbristen vid ett tag igen. Vi kom ut från flygplatsen, andades in New Yorks luft för första gången och jag fick en såndär känsla av att detta var min stad. Hittade en taxi med en svart kille med toppluva som körde. Det första han sa var "So where you going guys?" när vi hoppade in och då började jag grina för allt kändes så amerikanskt och bra. Kom fram till hotellet två gator från times square nån gång vid 8 i amerikansk tid.
Och det var allt för denna gång!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Hej fans! Välkommen till JMB, som drivs av mig. Jag heter Julia och är 15 år. Bosatt i Västerås.

Finns också på:
Instagram: _bengan
Mail: Julia@hysteria.se

RSS 2.0